Aquest matí, s'ha celebrat a Bilbao el sorteig que ha decidit els emparellaments de la Supercopa d'Espanya de bàsquet femení. La competició, enguany, estrena nou format i el campió es decidirà al millor de quatre. Se celebrarà al Bilbao Arena durant els dies 12 i 13 de setembre.

El vigent campió de la competició, l'Spar Girona, ha quedat emparellat en una de les semifinals contra el Perfumerías Avenida. Aquest partit es disputarà el 12 de setembre al Bilbao Arena a les 21:15 hores (Teledeporte).

L'altre semifinal enfrontarà el Lointek Gernika Bizkaia i el València Basket el mateix dia a les 19.00 hores (Teledeporte) i en el mateix escenari.

Els guanyadors d'ambdues semifinals s'enfrontaran pel títol l'endemà a les 21.00 hores (Teledeporte).

Amb públic o sense?

Pel que fa a la presència de públic al Bilbao Arena durant la competició, la Federació Espanyola de Bàsquet ha comunicat que "es farà respectant els protocols de prevenció i seguint les normes que marquin les autoritats sanitàries en el moment de la celebració, prioritzant en tot moment la seguretat de les participants i els aficionats. En aquesta mateixa línia, la venda d'entrades s'anunciarà més endavant, d'acord amb les pautes que aquestes autoritats marquin per a la disputa d'aquest cap de setmana de bàsquet femení".

Abans, la final de la Lliga Catalana

El cap de setmana abans de la Supercopa d'Espanya, les gironines disputaran el seu primer partit oficial contra el Cadí La Seu en la final de la Lliga Catalana. Serà el diumenge 6 de setembre al Palau Blaugrana a porta tancada.

L'equip d'Eric Surís és vigent campió d'aquesta competició en guanyar la final de l'any passat contra el mateix Cadí La Seu per 46 a 66.