22 de agost de 2020
22.08.2020
L'Empordà

Márquez diu adeu al Mundial: estarà uns tres mesos de baixa

?El vigent campió del món del MotoGP no tornarà a pilotar fins estigui recuperat de la lesió

23.08.2020 | 06:30
Márquez diu adeu al Mundial: estarà uns tres mesos de baixa

El català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), vigent campió del món de MotoGP, estarà de baixa almenys dos o tres mesos, fins que estigui recuperat al cent per cent, amb la qual cosa diu adeu al Mundial d'aquest any, que es tancarà a finals de novembre a Portugal. Després d'estudiar i contrastar amb diferents especialistes l'abast de la fractura a l'húmer del braç dret que va patir el passat 19 de juliol durant el Gran Premi d'Espanya, ha decidit modificar el pla previst de recuperació.

L'objectiu tant de Márquez com de l'equip Repsol Honda és tornar a la competició quan el braç estigui totalment recuperat, i s'estima que necessitarà entre dos i tres mesos abans de poder pujar de nou a la seva RC213V. El GP de Portugal és el 22 de novembre.

Alberto Puig, el director esportiu de l'equip, va manifestar ahir que «s'ha parlat molt sobre la recuperació d'en Marc i dels terminis, però nosaltres des del primer moment, després de la segona operació, hem dit que l'únic termini que existeix és el que estigui recuperat al cent per cent de la seva lesió». «No volem precipitar-nos. Quan en Marc es trobi en condicions de tornar i competir com ell sap, llavors pensarem en el següent objectiu», va afegir el responsable esportiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook