L'Olot i Lluís Aspar seguiran avançant junts una temporada més. El club va anunciar ahir la renovació del jove central de Molló, que complirà el seu quart curs amb els garrotxins. D'aquesta manera, aquest dilluns (9 h, al Morrot) donarà tret de sortida a la pretemporada amb la resta de l'equip sota les ordres de Raúl Garrido.

Amb 20 anys, Aspar s'ha consolidat a l'Olot amb més de mil minuts aquesta temporada després de disputar 14 partits, 13 dels quals com a titular. El central, de 20 anys, va debutar a Segona B el curs 2017-18 sota les ordres de Martín Posse i ràpidament va encaixar a l'equip. Amb l'arribada de Garrido, el valencià també va apostar fort pel futbolista incloent-lo freqüentment en el sistema de tres centrals.

Amb la renovació d'Aspar, l'Olot ja s'ha assegurat la continuïtat de 16 jugadors, entre els quals hi ha el lateral esquerre Joel Arumí que és una de les apostes després de finalitzar la cessió al Figueres, i els fitxatges de Juan Delgado, Albert Batalla i Roger Escoruela.