La Federació Catalana de Futbol va fer públics ahir les agrupacions provisionals de Primera Catalana i Segona Catalana amb els subgrups corresponents. La primera fase de la lliga, amb inici previst per al cap de setmana del 3 i 4 d'octubre, tindrà dues voltes i la classificació final determinarà el pas dels equips als subgrups d'ascens o bé de permanència en la segona fase.

La Primera Catalana comptarà enguany amb dos grups que, per primera vegada, es dividiran en dos subgrups cadascun. D'aquesta manera els equips gironins de la categoria (Bescanó, La Jonquera, L'Escala, Llagostera B, Lloret i Palamós) han quedat enquadrats al Grup 1A amb Manlleu, Tona, Vic-Riuprimer i UE Vic.

Pel que fa a la Segona Catalana, els clubs gironins estan inclosos al grup 1 però repartits de la següent manera en dos subgrups. Grup 1A: Amer, Besalú, Camprodon, Coma Cros, Empuriabrava, Llançà, Marca de l'Ham, Porqueres i Sant Jaume de Llierca. Grup 1B: Begur, Blanes, Can Gibert, Cassà, Farners, Guíxols, Palafrugell, Quart, Torroella de Montgrí i Tossa.