La UE Figueres ha anunciat el fitxatge de Paula Viñas, de 25 anys. Arribada un cop desvinculada del FC Sant Pere Pescador. La defensa central té àmplia experiència en totes les categories del futbol, havent jugat les darreres temporades fins a Primera Divisió Nacional.

La presentació ha tingut lloc a l'Estadi Municipal de Vilatenim, amb la presència del directiu de la secció femenina Aitor Barros i el directiu de comunicació Eduard Vinagre.

La defensa aportarà experiència, visió de joc i sang freda. Viñas s'afegeix a la plantilla 2020/21 de Quim Cruset, que ja ha renovat Tania Moreno, Aroa Bravo, Maria Cruset, Júlia Santiago, i Laia Buixó i també ha fitxat la portera Marina Torres.

Motivada

"La UE Figueres està apostant molt fortament pel futbol femení, això em dóna confiança i em motiva a voler formar part d'aquest gran projecte, i m'il·lusiona que s'hagi confiat en mi per a poder ajudar a fer-lo créixer”, ha explicat Paula Viñas durant l’acte.

"Crec que, com a jugadora, la velocitat, els talls de pilota en moments de perill i la perseverança són de les meves principals qualitats i podran ser de gran suport per a seguir guanyant partits i evitar al màxim l'arribada de pilota a la nostra porteria”, ha estat la seva manera de presentar-se.

La nova central veu la seva arribada a la Unió com "una gran oportunitat. Estic segura que l'equip, la categoria i el treball constant em permetran donar el millor de mi i aconseguiré superar-me tant esportivament com personalment".