La Unió Esportiva Figueres ha presentat la seva nova equipació per a la temporada 2020-2021, amb els nous patrocinadors i dues versions amb colors diferents per a evitar coincidències en el terreny de joc. La samarreta principal manté els colors blau i blanc que identifiquen el club des de la seva fundació el 1919.

Confeccionada per Onze, presenta un degradat blavós des de l'espatlla cap al pit amb el coll rodó. La segona samarreta és de color lila, amb uns requadres a la part inferior. Ambdues porten el número a la part central del pit en petit i, al darrere, en gran. El model ha estat el jugador figuerenc Carles Coto.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">?? NOVES SAMARRETES ??<br><br>?? Així serà la 1a i la 2a equipació del <a href="https://twitter.com/hashtag/Figueres?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#Figueres</a> de la marca Onze Technical Sports per a la propera temporada. Us agraden? ??<br><br>?? Coincidint amb la presentació del nou patrocinador Avanza Oil les hem mostrat amb <a href="https://twitter.com/carlescoto714?ref_src=twsrc%5Etfw">@carlescoto714</a> de model! ??? <a href="https://t.co/YC05Dv6yMI">pic.twitter.com/YC05Dv6yMI</a></p>— UE Figueres ?? (@UEFigueres) <a href="https://twitter.com/UEFigueres/status/1283092035264708608?ref_src=twsrc%5Etfw">July 14, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>