Amb prou feines amb tres partits, Francisco ha aconseguit despertar un gegant i fer-lo somiar amb grans coses. Després del 7 de 9, Francisco Rodríguez avisa que no n'hi ha prou i que l'equip encara millorarà més. El primer pas ha de ser avui a Lugo on es pot un pas quasi definitiu per ser al play-off.

balanç

«Anirem a més. Fins ara hem complert el missatge que vam donar. Volíem recuperar l'ambició de ser un equip guanyador, competitiu i equilibrat. Hi som pel tros. Hem jugat contra el Saragossa i l'Almeria, que són dels millors visitants i hem guanyat. Contra l'Almeria vam patir però també vam tenir opcions d'avançar-nos a la primera part. Estem molt contents però l'objectiu és continuar creixent d'aquí a final de temporada i sobretot sumar més presència dins l'àrea i tenir més possibilitats de fer gols».

kebé i pau víctor

«M'enduc dos nois del filial per conèixer-los més i poder decidir. Estem avesats a competir sense descansar gaire. L'important és que la gent està engrescada i amb ganes. Serà un partit complicat perquè ens hi juguem moltíssim i ells s'hi juguen la temporada per no baixar».

les forces

«Tenim molt en compte les càrregues però hem de posar els millors. Ens hi juguem moltíssim. Si no ho fes, no seria jo. A Lugo passarà el mateix. Tot i això, contra l'Almeria vam fer la segona millor marca de quilòmetres. Hi ha una implicació enorme. Qui millor estigui, jugarà. Potser m'equivocaré però tinc la convicció que posaré els millors».

el lugo

«Venen en una dinàmica semblant a la nostra. Ha canviat d'entrenador i han sumat 7 punts de 9 possibles. Ha canviat moltíssim la manera de jugar i ara tenen moltes variants. Han jugat diferent els tres partits. Utilitzen molt Barreiro i Carrillo i el joc directe. Ens tocarà anar a camp contari a robar i també dominar les fases de segones jugades».

càlculs

«Tothom fa càlculs, els equips, els aficionats... Em sembla que tenim 4 punts de marge, però no soc gaire de mirar la classificació. Si guanyem farem un pas important per assolir el primer objectiu. Ho hem de fer perquè per darrere hi ha equips que pressionen molt».

el cadis

«Si puja avui (per ahir) serà merescut, perquè s'ho ha guanyat tota la temporada. El partit de divendres a Montilivi? Jo he sigut jugador. Vaig pujar amb l'Almeria i al cap d'una setmana vam anar al camp d'un equip que es jugava el descens i el vam baixar. No em preocupa el Cadis, només el Lugo. Quan vinguin, si han pujat, els farem el passadís».

el relleu de juanpe

«Tenim una identitat molt marcada. Tothom sap què ha de fer, això és innegociable. Demà (per avui) decidirà si juga Ramalho, Alcalá o Bueno».

rivals de baix

«Els equips de la part baixa ara sumen molts punts i als de dalt, llevat de nosaltres, el Rayo i el Tenerife, els costa més. Qualsevol equip s'hi juga molt. No tractarem el rival diferent. Sí que podem variar algun concepte tàctic però amb el mateix respecte. Conec el camp i allà es pressiona molt».

menys descans

«Contra el Saragossa vam tenir més dies que els altres i ens va anar bé per conèixer els jugadors i planificar. Després sempre hem tingut menys descans. Fins ara, el Girona mai havia pogut guanyar quan havia tingut menys descans però de moment hem aconseguit un 4 de 6».