La Comissió Gestora de la FEB va aprovar ahir el Reglament General de Competicions i les Bases de Competició que regiran la temporada 2020/21 en les lligues més importants organitzades per la Federació Espanyola de Bàsquet: LEB Or, amb la presència del Bàsquet Girona, Lliga Femenina 1, amb l'Spar Girona, Lliga Femenina 2, amb el GEiEG Uni, EBA, amb Quart i Bisbal, i LEB plata, sense representació gironina.

A la LEB Or els 19 clubs participants es dividiran en dos grups de 10 i 9 equips i disputaran una primera fase composta per 18 jornades. A la seva conclusió, els cinc primers classificats de cada grup passaran a formar part del Grup de Classificació i els altres nou, del grup per la permanència. Al final de la Lliga Regular, el campió de Lliga aconseguirà la primera plaça d'ascens a la Lliga Endesa ACB, mentre que la segona plaça es posarà en joc en el format Final Four després de la disputa d'una primera ronda de play-off. Els últims quatre equips del grup per la permanència baixaran a LEB Plata. La lliga començarà el 16 d'octubre i finalitzarà el 12 d'abril de 2021, mentre que la Copa Princesa d'Astúries es disputarà el 22 de gener.

Pel que fa al bàsquet femení, una de les principals novetats de la Lliga Femenina Endesa serà la Supercopa d'Espanya (12-13 de setembre), que es disputarà sota un nou format amb quatre equips, un d'ells l'Spar Girona. La competició, que puja de 14 a 16 participants, començarà el 19 de setembre i acabarà del 21 al 28 d'abril amb la final al millor de tres partits. La Copa serà al març.