La Nocturna de Vilafant 2020, posa l'èmfasi en el distanciament social i les mesures d'higiene.

Enguany l'esdeveniment esportiu de Vilafant, la cursa de La Nocturna de Vilafant arriba a la 5a edició, el 18 de juliol. Conscients dels perills de la Covid-19, des de la regidoria d'esports i joventut s'han pres mesures, modificacions i precaucions per garantir-ne les mesures de seguretat pels assistents.

En aquesta edició s'ha modificat el punt de sortida de la cursa, que habitualment es trobava als llindars de les instal·lacions de la piscina municipal de Vilafant. En aquesta 5a edició el punt de sortida i arribada serà a l'Àgora de Vilafant. Un espai de grans dimensions que permetrà dur a terme les sortides esglaonades dels participants.

Degut a la Covid-19 també s'ha limitat el nombre d'inscrits a 200. Un nombre que s'ha establert per garantir les distancies de seguretat. Per garantir el distanciament social, també s'ha suprimit el bany post cursa.

Però aquestes adaptacions a les normes de salut no han suprimit l'escènica de la nocturna. Es mantenen les dues modalitats. Una marxa de 5 km i una cursa (pels més dedicats) de 10 km. pels camins, corriols i entorns del Manol que transcorren pel municipi de Vilafant.