ElBarça ha descarrilat del camí cap al títol de LaLiga Santander després d'empatar ahir, en un partit amb fins a tres penals, davant l'Atlètic de Madrid al Camp Nou (2-2), un resultat que deixa als de Quique Setién segons i que despulla de pressió al Reial Madrid per a afermar-se en el lideratge de LaLiga Santander.

Una jugada a pilota parada, en la qual Diego Costa va marcar en pròpia porta, va avançar al conjunt català, però Saúl va neutralitzar el punt pocs minuts més tard des del punt de penal. Messi i de nou el migcampista visitant van tornar a citar-se en els onze metres ja en la segona meitat, i amb això tots dos conjunts es van repartir els punts. Així, el Barça encaixa el seu segon empat consecutiu després d'ensopegar també el Vigo (2-2) i suma 70 punts, un menys que el líder Reial Madrid, que encara podria ampliar la seva renda a quatre si guanya demà al Getafe. Els de Diego Pablo Simeone, per part seva, es queden amb 59 unitats, set més que els azulones, primers dels aspirants a la Lliga de Campions.

Amb 2-2 en el marcador, l'equip culer encara va reclamar un penal més de Giménez sobre Piqué en un córner, però l'àrbitre ja no va tornar a treure el xiulet. Una rematada de primeres d'Arturo Vidal des de la corona de l'àrea i un cop de cap d'Ansu Fati van acomiadar un partit parell i que enterra més les esperances blaugranes. Amb això, el Barça pot haver dit gairebé adéu al campionat, alguna cosa que es farà més evident si el Reial Madrid venç al Getafe demà a la nit l'Alfredo Di Stéfano de Valdebebas.