L'entrenador del Barça de futbol sala, el gironí Andreu Plaza, va reconèixer ahir davant el partit de quarts de final del seu equip contra el Llevant (avui, Màlaga 17:00), que tot i el suposat favoritisme en l'atípic «play-off» pel títol de lliga, aquest és un factor que es dilueix en tractar-se d'eliminatòries a partit únic.

«Em sento favorit perquè tothom diu que som favorits, però el favoritisme en una eliminatòria a un partit sense pròrroga i sense penals es dilueix. Totes les eliminatòries seran molt complicades per a tots», va declarar Plaza.

Després de diverses setmanes d'incertesa, el campió de la presen temporada de Primera Divisió es decidirà en un «play off exprés», similar al de la Copa, en què els partits que acabin en empat beneficiaran l'equip millor classificat en la temporada regular, que passarà a la següent ronda.

Els blaugrana jugaran contra el Llevant i l'Inter Movistar s'enfrontarà al Jaén. En el cas de victòria del Barça, s'enfrontarà al guanyador del Valdepeñas-Osasuna (demà 15:00), mentre que en l'últim quart de final jugaran El Pozo amb el Palma