Les intervencions de David Soria varen sostenir el Getafe, incapaç de guanyar i de generar clares ocasions contra l'Espanyol, que va resistir al Coliseum Alfonso Pérez (0-0) durant 75 minuts amb un home menys per l'expulsió del colombià i excentral del Girona Bernardo.

Malgrat jugar amb un home menys, l'Espanyolva aconseguir dominar moltes fases del partit contra un rival a qui no li ha anat gens bé l'aturada. El Getafe és una ombra del que era fa tres mesos. Ho va demostrar en els primers 45 minuts, en els quals només va rematar a porteria en una ocasió. Ho va fer Mata, amb un xut inofensiu. A la segonameitat, amb el tanc d'oxigen més buit, l'Espanyol sí que va fetrun pas enrere. Els canvis van funcionar per al Getafe, però una gran intervenció de Diego López en el temps de descompte va evitar la derrota visitant.