El CB Adepaf ha fet oficial que Jordi Marull deixa la banqueta del sènior masculí. Maru ha acumulat, ni més ni menys, que vint temporades al club figuerenc, dirigint el primer equip durant cinc temporades, principalment a Tercera Catalana, exceptuant el descens de la primera a sots-25 per tornar, un any després, a la categoria.

El mateix tècnic ha valorat que era el moment de deixar el càrrec i buscar un relleu. «Vull agrair a la directiva la confiança que va dipositar en mi en el seu moment. Ara toca fer un pas al costat i anar a veure els partits del sènior des de la grada» explica en el comunicat, on també va valorar el futur de l'equip i l'objectiu de pujar a Segona pròximament. «Amb els jugadors que pugen és qüestió de temps ascendir a Segona Catalana», afegeix.

En la mateixa línia s'ha expressat el president de l'Adepaf, Oriol Rabert, agraint la feina feta i expressant el desig de mantenir la seva figura dins el club. «Volem agrair la feina de tantíssimes temporades, en especial les últimes cinc al primer equip. Esperem que segueixi vinculat amb nosaltres moltes més. És un valor fonamental de la institució», comenta.

En aquests moments, el club ja tindria lligat el substitut per a la banqueta del sènior masculí i s'espera l'anunci oficial en els pròxims dies.