La col·laboració entre el CB Adepaf i l'Associació MIFAS ja és una realitat. Tal com va avançar aquest Setmanari, el club figuerenc ampliarà la seva oferta afegint un equip en cadira de rodes dins la planificació esportiva.

Tanmateix, les dues entitats han volgut publicar l'acord, manifestant la intenció de formar un grup de jugadors que entrenin una vegada per setmana a les instal·lacions esportives del club.

«Estem molt contents de poder lligar l'acord i fer més extensiu el bàsquet de l'Adepaf a tothom. I sobretot a aquells col·lectius que més difícil ho tenen», va explicar el president del club, Oriol Rabert, sobre la col·laboració. I és que, si l'evolució del projecte resolta favorable, la intenció seria, segons el mateix dirigent, «competir a una lliga federada per tot Catalunya».

De moment, ambdues parts han fet l'anunci de l'acord, pendents de com evoluciona la situació general per poder concretar més els punts i les iniciatives després de fer aquest primer pas perquè l'Adepaf compti amb un equip de bàsquet en cadira de rodes.