La crisi del coronavirus ha afectat molts àmbits de la nostra vida. Sant Jordi n'és un. Les celebracions que envolten la data, esperada per molts com cada any, van haver de ser ajornades per al proper 23 de juliol. La decisió va ser presa per la Cambra del Llibre de Catalunya i va deixar desèrtics alguns carrers emblemàtics com la rambla de la Llibertat, va fer que la gran majoria de persones es busquessin la vida per adquirir llibres i roses i sobretot va fer que molts autors i escriptors es veiessin obligats a posposar l'estrena de l'obra que tant d'esforç els havia resultat crear.

Els millors anys a Girona

Navarro va jugar a Fontajau al llarg d'un any i mig vestint la samarreta del desaparegut CB Sant Josep durant les temporades 2009-10 i 10-11. «Jugar al Girona va ser la meva millor etapa», comenta l'escorta, que en totes dues campanyes va disputar la LEB Or. Quan realment va destacar va ser en el seu segon any, quan va cridar l'atenció del València, que va aconseguir els seus serveis, gràcies a l'interès de Svetislav Pesic. «Sens dubte va ser el millor curs de la meva carrera. Teníem un equip farcit de catalans, ens enteníem i ens compenetràvem a la perfecció», explica.

Tot i fer una dècada del seu pas per la capital de la comarca del Gironès, el d'Esparreguera assevera que avui «encara hi ha gent que em recorda els partits amb la samarreta gironina» i que segueix «la base i el primer equip del Bàsquet Girona» arran de la bona relació amb l'Albert Sàbat, amb qui va coincidir.