La Unió Esportiva Figueres ha anunciat la que serà la primera incorporació per a la temporada 2020/21. Es tracta del veterà central Enric Maureta, de trenta-cinc anys, actual jugador del Mulhouse francès i que acaba contracte aquest curs.

Segons la Unió, l'acord amb el jugador és total i s'incorporarà per a la pròxima temporada un cop finalitzi la seva vinculació actual amb el conjunt francès, tal com ha anunciat el gerent i tècnic de la primera plantilla, Javi Salamero, a través de les xarxes socials del club.

Maureta arriba a Vilatenim per reforçar l'eix de la defensa i aportar veterania a la plantilla: «La seva experiència ens pot ajudar molt. És un jugador amb jerarquia i estic convençut que serà important pel projecte», ha explicat Salamero sobre el central altempordanès.

El vilafantenc milita actualment en el Mulhouse del Championnat National 2 de França i al llarg de la seva carrera ha vestit les samarretes del Cornellà, Ebro, Burgos, Cartagena, Osasuna B i Espanyol B, una trajectòria contrastada a Segona B que servirà per fer un salt qualitatiu al projecte blanc-i-blau.

Els germans Vidal seguiran a Vilatenim

Javi Salamero ha aprofitat l'anunci de la incorporació de Maureta per comunicar la continuïtat de Gabri i Ivan Vidal, dos dels jugadors ofensius més utilitzats pel tècnic aragonès, que han aportat de valent en l'aspecte ofensiu de la Unió aquest curs.

Per tant, es converteixen en la segona i tercera renovació respectivament després de l'anunci de la renovació de Pepu Soler fa unes setmanes.

Arribats aquesta mateixa temporada, precisament, el club ha renovat dos dels màxims realitzadors de l'equip (Soler amb 9 gols i Ivan Vidal amb 8 dianes) i Gabri Vidal, un jugador gairebé indiscutible aquesta temporada.