La Unió Esportiva Figueres ha anunciat la que serà la primera incorporació per a la temporada 2020/21. Es tracta del veterà central Enric Maureta, de trenta-cinc anys, actual jugador del Mulhouse francès i que acaba contracte aquest curs.

Segons la Unió, l'acord amb el jugador és total i s'incorporarà per a la pròxima temporada un cop finalitzi la seva vinculació actual amb el conjunt francès, tal com ha anunciat el gerent i tècnic de la primera plantilla, Javi Salamero, a través de les xarxes socials del club.

Maureta arriba a Vilatenim per reforçar l'eix de la defensa i aportar veterania a la plantilla: «La seva experiència ens pot ajudar molt. És un jugador amb jerarquia i estic convençut que serà important pel projecte», ha explicat Salamero sobre el central altempordanès.

El vilafantenc milita actualment en el Mulhouse del Championnat National 2 de França i al llarg de la seva carrera ha vestit les samarretes del Cornellà, Ebro, Burgos, Cartagena, Osasuna B i Espanyol B, una trajectòria contrastada a Segona B que servirà per fer un salt qualitatiu al projecte blanc-i-blau.