L'exfutbolista i comentarista televisiu Michael Robinson ha mort als 61 anys a causa del càncer amb metàstasi que li va ser detectat al desembre de 2018. L'anunci s'ha fet des de la seva pròpia compte oficial de Twitter, en què s'ha comunicat "amb tremenda tristesa" la mort d'una de les veus de l'esport a Espanya. "Ens deixa un gran buit, però també innombrables records, plens de el mateix amor que li heu demostrat", assegura el missatge.

Robinson, un declarat seguidor del Livepool -en què va militar durant dos temporades- va assegurar fa una setmana a la mateixa xarxa social que continuava en la "lluita" contra la malaltia. "Veig que mai caminaré sol, us escolto com a Anfield: 'You'll never walk alone'", va escriure.

L'any 2017 va concedir una entrevista a l'EMPORDÀ durant l'enregistrament d'un capítol de Caos FC a la Selva de Mar. "És més real el futbol regional que partits de Barça o Madrid", va dir aleshores.

.

Aquest dimarts, després de la seva mort, el seu comiat també ha tingut un altre gest de complicitat cap a l'equip anglès. "Us estarem eternament agraïts per haver fet a aquest home TAN FELIÇ, mai va caminar sol. Gràcies", diu el missatge.