L'Escales Challenge, el repte esportiu que va proposar el Club Trail Running Cap de Creus per aquest divendres, està sent un èxit absolut. En el moment de publicació d'aquesta notícia, a dos quarts de set de la tarda, encara faltava una hora i mitja per acabar el repte, i ja s'havia aconseguit sumar 1.054 participants i 4.880 euros de recaptació.

"Mai ens havíem plantejat arribar a aquest nombre d'inscripions, i menys de recaptació. És increïble. Estem sobrepassats de l'èxit aconseguit", explica Eric Torres, president del club

El repte consistia en pujar 1.000, 500, 250, 100 o 10 escales. Hi ha cinc categories de diferents distàncies perquè tothom escollís amb la què se sentia més còmode.

9

L'Escales Challenge

" En un principi vam pensar que només participarien els membres de l'escoleta i algú més, però estem molt sorpresos dels resultats", diu Torres. El repte s'ha fet viral a xarxes, on s'ha promocionat amb l'etiqueta #EscalesChallenge. Torres explica que els han arribat imatges de participants d'arreu: empordanesos, sobretot, però també de gent de Barcelona, Andorra i fins i tot Bèlgica.

Els diners recaptats en aquest repte serviran de suport pels sanitaris de l'Institut Català de la Salut, de l'àrea de l'Alt Empordà, és a dir, els Centres d'Atenció Primària de la comarca.