17 de març de 2020
17.03.2020
Roses

La Piscina de Roses ofereix classes virtuals i rutines d'entrenament

Els continguts estan disponibles a la seva APP: EntRena't

17.03.2020 | 10:16
El gimnàs de la piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses ha preparat per als seus usuaris diferents opcions de classes virtuals i rutines d'entrenament per fer des de casa durant els dies de confinament pel coronavirus. Estan disponibles a través de l'aplicació de la Piscina, APP EntRena't.

Des d'ahir, dilluns 16 de març, es troba disponible el servei de classes virtuals, amb sessions per a tots els gustos i objectius. Només cal accedir al menú lateral desplegable de l'APP EntRena't, on apareix l'apartat Virtuals, amb més de 350 sessions, on l'usuari pot seleccionar les que més l'agradin.

Un altre servei que s'han programat virtualment són les rutines d'entrenament específiques per fer a casa, sense material i dividides en tres nivells de dificultat (baixa, mitja i alta). Cada rutina està formada per 8 sessions de 30 a 45 minuts de durada, amb la idea de poder fer 4 sessions setmanals.

Només cal accedir a l'apartat "Entrenament lliure" de la pantalla principal de l'APP i seguir les següent passes: Workout > Condicionament físic > seleccioneu la dificultat de la rutina l'Entrena't a casa

En aquest moment, la rutina queda assignada i només cal accedir a començar ja, des de la pantalla principal. Es diposaran de les 8 primeres sessions, dividides en escalfament, part principal i tornada a la calma. Fent clic a cada exercici es té accés informació i un vídeo sobre l'execució.

En acabar la sessió, només cal fer clic al símbol "+" i seleccionar "Finalitzar entrenament". Llavors, ja es carregarà la segona sessió.

Assessorament i informació

La Piscina posa al servei dels seus abonats el correu electrònic activitats@piscinaroses.cat i el servei WhatsApp a través del telèfon 605 58 83 58, de des d'on atendrà qualsevol dubte sobre l'APP o assessorament esportiu

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook