El central Samuel Umtiti es va entrenar ahir amb la resta del grup durant la sessió de l'equip de Quique Setién prèvia al partit d'aquest dissabte (18.30) a Son Moix contra el Mallorca, en el qual podria tornar a disputar minuts sobre el terreny de joc. El club blaugrana està molt pendent del que puguin acordar avui la Lliga i la Federació sobre una eventual anul·lació de les dues properes jornades del campionat, que per ara s'haurien de disputar a porta tancada.

Al costat d'Umtiti, que dimarts va fer treball específic al gimnàs, el tècnic blaugrana va recuperar el croat Ivan Rakitic, que es va absentar en l'últim entrenament amb permís del club. El penúltim entrenament per preparar la visita a Mallorca va comptar amb la presència de la resta de jugadors disponibles del primer equip (a excepció de les ja conegudes baixes de Dembélé, Suárez i Sergi Roberto) i els jugadors del filial Morer, Araujo, Chumi, Monchu, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati.

El Barcelona, que haurà de disputar el partit de Lliga a porta tancada pel coronavirus i sense la presència dels sancionats Clement Lenglet i Jordi Alba, tornarà a entrenar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper demà a partir de les cinc de la tarda.