L'allau de suspensions d'activitats esportives ha afectat de ple a l'Entre Castells 2020 previst per aquest cap de setmana, i és que l'organització i l'Ajuntament de Vilajuïga s'han vist obligats a ajornar la programació per la crisi del Coronavirus.

La setena edició de la prova altempordanesa passa al 16, 17 i 18 d'octubre de 2020, un marge suficient per a garantir la celebració amb normalitat de les proves i la fira esportiva al municipi.

Després d'una reunió d'urgència entre els organitzadors i el consistori, l'Entre Castells ha emès un comunicat explicant la situació i l'ajornament de l'edició: «Donades les circumstàncies, per la força major que representa una qüestió tan rellevant per a la salut pública com és la prevenció del COVID-19, i lamentant profundament haver d’aplaçar un dels grans esdeveniments de l’any al municipi amb tot el que això comporta, l’organització i l’Ajuntament, de mutu acord, han decidit ajornar la celebració de l’Entre Castells 2020 fins al mes d’octubre».

Enguany, l'Entre Castells estrenava inclusió a l'Internacional Trail Running Association (ITRA) per poder sumar un punt per al rànquing mundial, juntament amb un punt per a poder participar en la prova més prestigiosa del món en aquesta modalitat, l'Ultra Trail de Mont Blanc. Un atractiu internacional que també ha condicionat la mobilitat d'alguns participants des de fa dies.