El Barça va donar per tancada la derrota contra el Reial Madrid (2-0) ahir, quan va tornar a trepitjar el camp d'entrenament per preparar el nou desafiament a la Lliga, dissabte al Camp Nou contra la Reial Societat (18.30 hores). L'equip de Quique Setién es va exercitar al migdia, quan van treballar els disponibles, a més dels joves del filial Iñaki Peña, Morer, Chumi, Mingueza, Ramos Mingo, Matheus, Jandro, Collado i Ansu Fati. Després d'haver-se recuperat Jordi Alba, el següent de la llista que espera tenir disponible Setién és el lateral Sergi Roberto, encara que potser el jugador encara arribarà just per a la següent jornada.

L'equip blaugrana va perdre el lideratge diumenge, després d'haver-lo recuperat de forma sorprenent la jornada anterior, en haver encadenat dues ensopegades seguides el Reial Madrid, que es va deixar cinc punts en dues jornades. Amb el partit contra la Reial, al Barça se li apareix una nova oportunitat per tornar a la part alta, si guanya el seu partit davant d'un dels rivals complicats del campionat i si el seu màxim rival li torna a fer un altre regal (juga al camp del Betis).

Amb els resultats acumulats aquests darrers dies (empat a Nàpols i derrota al Bernabéu), aquest cap de setmana al Camp Nou, i a causa de la situació complicada que s'ha estat respirant les últimes setmanes, no es descarta que algun sector de l'estadi torni a mostrar la seva disconformitat amb l'entitat, situació que ja es va viure a l'últim partit a l'estadi, on els mocadors contra el president, Josep Maria Bartomeu, i les proclames perquè dimitís van aparèixer en més d'una ocasió.

Tenint en compte que l'equip no juga fins dissabte, Setién donarà descans als seus futbolistes algun dia d'aquesta setmana perquè arribin el més descansats possible a la propera cita.