El diumenge de la setmana passada es va celebrar el Campionat de Catalunya de pista coberta sub-18 on Jana Brusés, del Club Atlestisme Figueres, va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 60 metres tanques. El temps va ser de 8"76, que éstambé record del club.

En el mateix campionat, les atletes Dounia Routbi va ser vuitena de Catalunya en els 60 metres tanques i l'atleta Bruna Gravalos, sisena en els 400 metres llisos, amb un temps a semifinals de 1'00"34.

I el dissabte, es va celebrar la Jornada prèvia dels Campionats de Catalunya sub-14- d'on surten els vuit classificats que passen a la final de la categoria. L'atleta Ada Serrano en els 60 metres tanques i en Pep Coloma al salt d'alçada estaran a les seves respectives finals aquest diumenge, dia 7 de març.