La Unió Esportiva Figueres ha caigut davant el Granollers (5-4) en un duel emocionant i atractiu per a l'espectador, on ha pogut gaudir de fins a nou gols en un duel boig per als dos equips. I és que tot i l'encert dels unionistes, marcant quatre gols per segona vegada aquest curs, l'equip no ha pogut evitar la tercera derrota consecutiva -la quarta en cinc jornades- davant els homes de José Solivellas.

El compte golejador l'ha obert el local Oriol Molins (10'), un marcador advers que ha igualat Duba poc després (20'). Els locals han posat una marxa més i Martín ha posat l'avantatge abans del descans (36'). Ja en la represa, el doblet del local Muñoz ha deixat tocat al Figueres amb un 4-1 en contra, però un doblet de Pepu Soler (55') i (60') i una diana d'Oussman (67') han deixat el 4-4 en el marcador.

Finalment, Serra ha marcat el gol de la victòria del Granollers (73') que deixa els unionistes en la catorzena posició amb 31 punts abans de rebre la visita del Vilassar de Mar, diumenge, a Vilatenim.