L'Espanyol va signar ahir un punt insuficient contra l'Atlètic, després d'avançar-se amb un gol en pròpia de Savic a la primera meitat i de rebre una gerra d'aigua freda a l'inici de la represa, amb una gran diana de Saúl. Els d'Abelardo Fernández es mantenen a cinc punts de la salvació i si no sumen ja de tres en tres se'ls farà molt difícil continuar la temporada vinent a Primera.

El partit va arrencar amb revolucions elevades. Als tres minuts, Carrasco va examinar els reflexos de Diego López i, en la següent acció, Thomas va eviar la rematada de Bernat. Els blanc-i-blaus pressionaven a dalt, però els matalassers exhibien el seu potencial ofensiu sense excessius contratemps. El partit era un intercanvi de cops, amb sensació de perill a les dues àrees. El premi, finalment, va ser per a l'Espanyol. I va aparèixer el de sempre, Raúl de Tomàs. Al minut 23, l'atacant va aprofitar una assistència de Wu Lei i va rematar en la línia de fons. La pilota va impactar amb Savic i va acabar al fons de la porteria.

El gol va elevar la confiança de l'amfitrió, que va seguir insistint. De fet, al minut 33, Víctor Sánchez va estavellar una espectacular fuetada al travesser després que el porter fregués la pilota. Els de Simeone, per la seva banda, tenien problemes per inquietar Diego López. De tota manera, tot va canviar a l'inici del segon acte. L'Atlètic va empatar al 47 amb un míssil de Saúl des de la frontal. La diana va ser un fort cop anímic i van ser els visitants els que van dur llavors el pes del partit. Joao Félx i Morata van xutar un parell de vegades al travesser.

Va reaccionar l'Espanyol amb encara temps per davant. De fet, Bernardo va disposar de diverses rematades de cap per avançar de nou el seu equip. En els últims compassos, el partit no tenia un amo clar, tot i que l'empat no es va moure del marcador.