D'ultimàtum, a Sarrià, no n'hi ha pas cap. Ni molt menys una situació desesperada o alarmista. Molts haurien signat, a punt de començar el mes de març, que l'equip fos novè amb 17 punts en l'any del debut a la Divisió d'Honor Plata. Més que el què, l'únic però potser és el com. Es va començar molt bé, signant uns primers partits per fregar-se els ulls, amb resultats pel record. Suficient perquè l'equip agafés embranzida i s'enfilés a la classificació, trobant-se més a prop de la part alta que no pas del descens. El sotrac, però, ha arribat encara que en una Lliga tan igualada i competida com aquesta passar-se cinc jornades sense guanyar no ha impedit que el Sarrià continuït instal·lat a mitja taula. El perill és a prop, això sí. Cal reaccionar i avui és una bona oportunitat. A partir de les set de la tarda, el conjunt que dirigeix Salva Puig rep el Teucro. Un rival directe per la permanència i també un equip que ha anat de més a menys, encara que en el seu cas la línia descendent ha sigut pronunciada.

Els gallecs just ara mateix marquen la frontera amb el descens. Són tercers per la cua amb 15 punts. Dos menys que el Sarrià. Aquesta situació l'explica la seva actual ratxa. Nefasta. El Teucro acumula cinc derrotes seguides i només ha guanyat un partit dels últims vuit.

El Bordils, demà

De la seva banda, l'altre representant gironí de la categoria, l'Handbol Bordils, no disputarà el seu partit fins demà. Després d'enllaçar dues victòries, els de Pau Campos lluitaran per la tercera a partir de dos quarts d'una el migdia davant el Zamora, vuitè classificat i a només dos punts de distància.