L'Espanyol es va acomiadar ahir de la Lliga Europa amb una intranscendent victòria sobre el Wolverhampton, gràcies a tres gols de Calleri, que tenia l'eliminatòria sentenciada després del 4-0 de l'anada dels setzens de final. Els catalans ja poden centrar-se ara en la complicada papereta de la salvar la categoria en La Lliga.

Els d'Abelardo, amb un equip de pocs habituals com a Anglaterra, van respondre al poc públic que es va congregar a l'RCDE Stadium, amb una actuació correcta i complidora, que va deixar el triomf en el minut 91 i la condició d'endollat de Calleri. Davant la baixa de Raúl de Tomás, els gols de l'argentí semblen clau en Lliga.

Hi va haver intent de miracle a Cornellà, quan Calleri va fer el 1-0 als 15 minuts, però Adama Traore va fer el 1-1 gairebé immediatament. Tot just van ser sis minuts de somiar amb el pas a vuitens, per evadir-se de la realitat de Lliga, però el partit va tornar a ser un tràmit. Nuno, el tècnic visitant, també va rotar els seus Wolves, pensant en la Premier, mentre que l'Espanyol, cuer a cinc punts de la salvació, va reservar el seu onze per a l'Atlètic de Madrid.

El comiat de què va ser retorn continental després de 12 anys semblava inevitable. Calleri va il·lusionar amb l'1-0 rematant una centrada de Pedrosa. Fent de davanter centre, Traore va signar l'1-1 en una fluixa defensa de Calero. Obligats a una golejada poc factible, l'Espanyol va perdre interès sobre la gespa i els Wolves, també. Amb un ritme baix es va arribar a la segona part. Un penal sobre David López va permetre, però, el segon de Calleri i els catalans van veure a prop una victòria continental.

Els regals defensius van permetre l'empat dels de Nuno (2-2). Pedrosa va fallar i Neto, sense oposició per marcar, va perdonar el 2-3 sense porter. Calleri va aparèixer en el temps de descompte per donar el triomf a l'Espanyol en el seu comiat de l'aventura europea, certificant a més un hat-trick.