Èxit dels representants altempordanesos al VII Memorial Josep Mir organitzat per la Unió Esportiva Llagostera el passat dissabte 22 de febrer. El Navata va acabar com a subcampió del torneig després de passar la lligueta inicial com a primers classificats. A quarts de final, el Navata va superar el Porqueres als penals, imposant-se al Calella en semifinals (4-0) i perden pels pèls davant l'amfitrió, el Llagostera, en el tram final del duel (3-2). Tot i això, l'equip entrenat per David León va brillar amb llum pròpia en un torneig referència a les comarques gironines.

Per la seva banda, el Benjamí C del Peralada també va signar una actuació notable a Llagostera, ja que es va proclamar campió de la fase de consolació. Acabant en la tercera posició a la lligueta, els xampanyers es van imposar en quarts de final a la Vidrerenca (0-5) i al Lloret en semifinals (1-3). En la final, els jugadors d'Adrià Ramos van coronar-se campions de la fase de consolació superant el Vilablareix (1-4) després d'una jornada completa de futbol base a Llagostera.