La selecció espanyola de bàsquet masculí va cedir ahir davant Polònia (69-80) en el segon partit de la classificació per l'Eurobasket 2021. Una derrota que va començar a veure's venir després del descans del partit. No va sortir bé l'encaix de jugadors de Scariolo, en una convocatòria amb moltes cares noves. El jugador de Ripoll, Xavi Rabaseda, que juga al Gran Canària, va jugar al cinc incial i va anotar 7 punts, però el jugador decisiu del partit va ser Slaughter. El base del Betis i de la selecció polonesa va fer 26 punts i va irrompre en un segon temps on Espanya no va aconseguir entrar a la lluita per la victòria. Les pèrdues i un baix percentatge d'encert van posar costa amunt el partit ja des del final del tercer quart, amb més de 10 punts de diferència (53-64). El que no va funcionar abans, tampoc ho va trobar Espanya en l'últim període, on els polonesos no van deixar escapar la primera victòria del grup, que no tornarà a portar partits fins al novembre. Així, els de Scariolo estrenen la primera finestra europea amb una victòria i una derrota.