El Banyoles continua immers en la depressió. L'empat sense gols d'ahir al camp del cuer Sants (0-0) no és suficient perquè l'equip d'Adam Fontes surti de la part baixa de la classificació, situant-se a la setzena posició amb 27 punts -5 de coixí respecte al descens. Si bé és cert que els banyolins van resistir durant gairebé tota la segona part per fer front a l'expulsió de Nil Congost al minut 58 per veure la segona targeta groga. «Sortirem reforçats d'aquest partit perquè el més important és anar sumant i deixar rivals enrere», assegurava el tècnic.

Tenint en compte tot el que es jugaven ambdós equips, la pressió va notar-se només començar el partit. Abans dels deu minuts de joc, una errada de Quimo cap a Bartrina podria haver suposat l'obertura de la llauna a favor del Sants però la rematada de cap de Josele va sortir per damunt del travesser. Els de Fontes van replicar amb un cacau d'Àdrià Casanova que el porter va escapçar al pal. A partir d'aleshores i com ja es veia a venir, la igualtat va mantenir-se amb ocasions per als dos conjunts.

A la represa, el tècnic del Banyoles va decidir moure fitxa fent entrar Majó per Genís. En canvi, va donar aire a l'equip que just quan començava a fer un pas més que el Sants va veure com l'àrbitre expulsava Nil Congost ensenyant-li la segona targeta groga de manera rigorosa. Amb un home menys, el Banyoles va replegar-se fent un gran esforç defensiu per frustrar qualsevol acció de perill del conjunt local.