El Sarrià va encaixar la tercera derrota consecutiva -i el cinquè partit seguit sense guanyar- a la pista del Torrelavega per un contundent 33-25. El conjunt entrenat per Salva Puig es va veure superat pels càntabres que ahir van sumar la sisena victòria en els set últims partits i que es consolida com un dels equips de la part alta de la classificació.

En l'inici del duel, el sarrianencs es van posar amb dos gols d'avantatge (5-7 i 7-9), però un parcial de 5-0 (12-9) va acabar amb les aspiracions dels visitants que van anar a remolc durant la resta de partit.

Els visitants van arribar al descans amb un desavantatge de sis gols (19-13) i en la represa no van donar símptomes d'entrar dins el parit, que va arribar a perdre per 10 gols en determinats moments.