23 de febrer de 2020
23.02.2020

Un mal últim quart condemna el Citylift GEiEG Uni contra el Segle XXI

Les gironines van gairebé tot el partit per davant en el marcador però acaben perdent en els minuts finals

23.02.2020 | 06:30

El Citylift GEiEG Uni va encadenar la segona derrota consecutiva després de perdre a la pista del Segle XXI per un ajustat 57-54. Les gironines van dominar el marcador durant gairabé tot el partit, però un mal últim quart (19-10) va condemnar les jugadores entrenades per Joan Pau Torralba davant un rival que, d'aquesta manera, sumava la segona victòria consecutiva.

Les visitants van començar el partit ben situades a la pista i les locals només es van poder posar per davant amb el 10-9 quan s'havien jugat quatre minuts del primer període. Després, el domini va ser gironí. Un domini en el marcador que anava a batzegades, ja que en moments estaven 9 punts per sobre, però després les barcelonines aconseguien reduir la diferència a quatre punts.

Al descans, la diferència de 8 punts (23-31) feia pensar que les de Torralba es podrien emportar una bona victòria de la pista del Segle XXI, però tot es va espatllar en l'últim període. Les locals van aconseguir posar-se per davant amb el 47-46 i tot va estar molt igualat fins al final. Les barcelonines es van posar per davant amb el 57-54 quan faltaven 9 segons i, Méndez errava el triple sobre la botzina que hagués portat el partit a la pròrroga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook