El Garatge Plana Girona es va emportar el derbi gironí d'OK Lliga a la pista del Lloret (3-4) en un partit que va ser molt igualat i que no es va decidir fins els minuts finals. Quan faltaven poc menys de 3 minuts pel final del partit i amb empat a dos en el marcador, dues dianes visitants en només 20 segons van decantar la balança a favor dels gironins que aconseguien la segona victòria consecutiva.

Van ser els de Ramon Benito i Marc Comalat els qui van avançar-se en el marcador a partir de Pujol en el minut 12 de partit. Però les dianes de Plaza, abans del descans, i Lluís Grau, als tres minuts de la represa capgiraven el duel a favor dels locals. Hernández, quan faltaven 14 minuts posava l'empat a dos i després d'alguns minuts en què semblava que el partit acabaria en empat, els gironins van viure 20 segons màgics. Els gols d'Hernández i Gurri posaven el 2-4 i pràcticament sentenciaven el matx quan faltaven poc més de 2 minuts pel final. Plaza, a 10 segons pel final, posava el definitiu 3-4.

El Palafrugell va encaixar la quarta derrota consecutiva després de perdre a casa davant el Noia per un ajustat 2-3. Els locals es van avançar per mijtà d'Abeal, però els visitants van capgirar el marcador fins a l'1-3. Figa, quan faltaven 4 minuts pel final, posava el 2-3, però els palafrugellencs ja no tindrien opcions d'empatar.