El Barça va aconseguir la primera plaça del grup A i d'aquesta manera es classifica direcatament per als quarts de final de la Lliga de Campions en imposar-se a la pista del Celje, campió d'Eslovènia, per 25-37. Un partit que el conjunt entrenat per Xavi Pascual va dominar clarament i va imposar el seu joc de bloc davant el jove equip entrenat per Tomas Ocvirk.

La victòria blaugrana i la derrota el passat dimecres del Pick Szeged hongarès a la pista del Flansbur alemany (34-26) havia deixat el Barça líder del grup A. Ara, ja amb quatre punts d'avantatge per sobre l'equip magiar, converteix amb intrascendent la visita del Szeged al Palau en l'última joranda, el pròxim dissabte dia 29.

El Celje, l'equip més jove de la Lliga de Campions, va sortir a plantar cara al Barça amb un joc ràpid i incisiu que els va peremetre en els primers compassos per mantenir un petit equilibri en el marcador, amb moltes penes màximes pels dos equpis.

Però l'11-10 seria l'últim avantatge per l'equip local, i és que els blaugrane, amb un parcial de 0-3 es posaven dos gols per davant (11-13) i ja no deixarien opcions al rival a entrar dins el partit. Amb cinc gols de diferència (14-19) s'arribava al descans i en la represa el Barça es va agradar. El 20-25 va ser quan més a prop van estar els eslovens en el marcador, ja que a partir d'aquí Cindric, Entrerríos, Palmersoson i Fábregas col·locaven un clar 23-31 que ni un temps mort local va poder aturar. Cedric Sorhaindo, amb un gol des de 30 metres, arrodonia amb el 25-37 final.