Els Wolverhampton Wanderers van devorar anit l'Espanyol amb tres gols del portuguès Diogo Jota i van deixar pràcticament sentenciada l'eliminatòria (4-0) de setzens de la Lliga Europa. A l'Espanyol li va faltar experiència en aquesta classe de duels, i un hat-trick de l'estrella de la nit, Diogo Jota, afavorit pels errors defensius dels catalans, més un golàs de Rúben Neves, va sentenciar.

Els Wolves van estar ben assistits per un Adama Traoré espectacular per la banda, que es va convertir en la major amenaça per al quadre català, com si tingués comptes per saldar de la seva etapa al Barcelona. Adama, partint com a extrem per la dreta, va treure de polleguera Didac Vilà, incapaç de bregar amb la seva velocitat i força al xoc.

En una de les seves cavalcades, va forçar un córner i ell mateix es va col·locar per llançar-lo. Ho va fer en curt perquè Joao Moutinho posés una rosca a al primer pal, on va aparèixer Jiménez per pentinar. La pilota es va colar entre la defensa blanc-blava i Jota, al cor de l'àrea, va rematar amb cama dreta amb tan bona sort que el seu xut va tocar el just al maluc de Víctor Sánchez per ficar-se a la porteria. No va parar aquí l'exhibició d'Adama, que va tenir en la seva bota dreta el segon, però en el mà a mà, després d'un grotesc error de Naldo, Prieto va treure un peu miraculós.

Amb l'arribada de la segona part, l'Espanyol va haver d'anar més amunt per aconseguir alguna cosa i va començar a tirar centrades a l'àrea. En un d'ells, Wu Lei va girar bé el coll però la seva rematada va marxar prop del pal. Quan millor estaven els pericos, els van arribar dos gols més que van deixar l'eliminatòria pràcticament morta. Tots dos cops, provocats per la passivitat de la defensa espanyolista. Primer, Rubén Neves i després Jota, que a nou minuts del final arrodoniria el seu hat-trick i la golejada local amb el 4-0.