Acabat el parèntesi, la Lliga de Campions torna a escena i ho fa avui amb els dos primers partits dels vuitens de final. A les 21 hores, dos duels d'alt voltatge. Un Dortmund-PSG i també l'Atlètic-Liverpool. En aquest últim, el conjunt que dirigeix Diego Simeone afronta un veritable repte. No només perquè s'enfronta a l'actual campió d'Europa, sinó també perquè l'equip que dirigeix Jürgen Klopp és una veritable trituradora de rivals i ostenta, sense discussió, l'etiqueta de favorit en aquesta eliminatòria.

Mai en tota l'era de Simeone al capdavant de l'Atlètic el conjunt madrileny havia afrontat una ronda a doble partit amb els pronòstics tan contraris com els actuals. La cita d'avui, en un Wanda Metropolitano on l'equip matalasser només ha perdut dos dels 33 partits de Lliga de Campions que hi ha disputat exercint de local. La bona notícia és que Simeone està recuperant efectius. Si el divendres visitava Mestalla amb vuit baixes, ara només n'hi ha tres de segures pel duel d'aquesta nit: Joao Félix, Héctor Herrera i Kieran Trippier, que continuen sense estar disponibles. En canvi, sí que hi serà Diego Costa, de nou a disposició del cos tècnic. La gran amenaça del conjunt anglès és el seu trident ofensiu format per Sadio Mané, Firmino i Mohamed Salah. Entre tots tres sumen 44 gols aquesta temporada.

També a les nou, torn per al Dortmund-PSG. Un partit en què el conjunt francès, dirigit per Thomas Tuchel -amb passat al capdavant dels alemanys- torna a viure una mena de cara o creu en una eliminatòria, els vuitens de final, que no li sol dur massa bons records. Tot sembla que el brasiler Neymar estarà disponible malgrat els dubtes que havia mostrat ara fa uns dies. Demà serà el torn per altres dos partits. Els que protagonitzaran l'Atalanta i el València, i el duel entre el Tottenham i l'RB Leipzig.