Unicaja i Madrid lluitaran aquesta tarda per emportar-se el títol de la Copa del Rei de bàsquet en la final que es disputarà aquesta tarda al Palacio de Deportes José María Martín Caparena de Màlaga (18 h).

Els amfitrions, es van fer grans a casa i van aconseguir derrotar en les semifinals al MoraBanc Andorra per un contundent (92-59). Els malaguenys van sortir molt concentrats des de l'inici i amb comunió amb l'afició, i l'equip en trenat per Luis Casimiro va completar una gran actuació i intentarà guanyar la segona Copa de la seva història 15 anys després de la primera, que van sumar, precisament, contra els qui seran el seu rival aquesta tarda, el Madrid.

Un conjunt entrenat per Pablo Laso que va destrossar el València (91-68) i va accedir en la seva setena final de Copa consecutiva. Facundo Campazzo i Walter Tavares van estar imparable en les seves funcions respectives i van sotmetre, al seu gust, un rival molt per sota del seu nivell habitual i que dijous va aconseguir elminar el Barça en els quarts de final.

D'aquesta manera, els blancs, equip amb més Copes, un total de 27, intentaran guanyar un títol que se'ls resisteix fa dos anys.