La Unió Esportiva Figueres ha perdut el segon partit consecutiu a fora amb un guió similar, en aquest cas, avui, al camp de l'Europa (2-1). Si fa dues setmanes havien cedit per un gol al descompte al terreny del Sant Andreu (3-2), tercer classificat, avui han patit un gol fatídic al minut 87 a l'estadi del quart.

Al Nou Sardenya, els nois de Javi Salamero han tornat a plantejar un partit seriós que s'ha mantingut igualat i obert fins al final. Marc Gelmà, al minut 39, havia avançat la Unió, però a la represa els barcelonins han capgirat el marcador mitjançant Eric (50') i Joel Jorquera (87'). Amb aquesta derrota, el Figueres segueix 13è de Tercera Divisió, amb 9 punts de coixí respecte al descens directe a Primera Catalana i a 13 de distància amb el play-off d'ascens a Segona Divisió B.

El Figueres, que recuperava els sancionats Gallo i Gabri Vidal, però mantenia Coto de baixa per lesió -Abel, Modest i el mexicà Carlos Treviño, fitxat aquesta setmana, no entraven a la convocatòria-, han plantat cara. Al primer temps, Pol Tarrench ha avisat amb un xut ajustat que Priego ha desviat a córner, però poc després Marc Gelmà ha col·locat el 0-1 en aprofitar una pilota solta a dins de l'àrea.

El capità unionista feia poc que havia entrat al camp en substitució de Duba, que ha demanat el canvi per unes molèsties al turmell. Qui tampoc ha pogut acabar el partit és Ousman, que ha notat unes molèsties musculars al minut 52.

A la represa, el guió ha estat similar i l'Europa ha capgirat el marcador de la mà d'Eric (50'), amb un xut des de fora de l'àrea, i Joel Jorquera (87'), que ha recollit una centrada al segon pal. Durant la represa els figuerencs s'han aproximat a l'àrea amb accions de Pol i Ivan Vidal i, sobretot, un cop de cap de Gallo que providencialment Prieto, de nou, ha desviat a córner per evitar el 2-2 (89').

Visita del colíder Terrassa el diumenge que ve

El Figueres acabarà la jornada 13è i el proper partit tornarà a ser davant un rival de play-off d'ascens, el Terrassa, colíder provisional. El duel es jugarà el diumenge que ve, dia 23 de gener (12.30 h) a l'Estadi de Vilatenim.