El Garatge Plana Girona va derrotar al pavelló de Palau el Vic (2-1) i va trencar així una ratxa de tres partits sense conèixer la victòria. Humberto Mendes, en la primera part, i Xavier Gurri, quan faltaven sis minuts pel final, van encarrilar el partit pels gironins. Antoine Le Berre, quan faltaven 26 segons pel final del matx va anotar el 2-1 definitiu.

El Garatge Plana Girona va encaixar la segona derrota consecutiva després de caure golejat a la pista del Palau de Plegamans (7-1). Tot i així, les locals només van marxar amb dos gols d'avantatge al descans (2-0) i la diana de Vall quan faltaven 13 minuts pel final feina somiar amb una remuntada (3-1). Però en els minuts finals les barcelonines van demostrar la seva superioritat i amb un obrir i tancar d'ulls van anotar quatre gols que sentenciaven el duel.