El Banyoles va aconseguir un empat sense gols ahir al Miquel Coromina i Morató en un enfrontament contra el Cerdanyola on els d'Adam Fontes van tenir les millors ocasions del partit i van merèixer endur-se alguna cosa més que tan sols un punt.

Tallar la ratxa de set enfrontaments sense guanyar. Aquesta era la premissa i l'objectiu que va voler transmetre l'entrenador banyolí Adam Fontes als seus pupils abans que el Cerdanyola els visités. I és que els blanc-i-blaus no saben el que és guanyar des de fa exactament dos mesos, quan el líder, l'Hospitalet, va caure de manera sorprenent al feu banyolí per 3-1. Un resultat que es va celebrar molt en el seu moment però del qual ja fa molt. Des del 14 de desembre, els banyolins no saben el que és assaborir el dolç gust de la victòria. Sis derrotes i un empat és el que han conreat des de llavors els banyolins. Uns resultats que contrasten amb el bon inici de temporada dels de Fontes. Ahir era un bon dia perquè la nombrada dinàmica es trenqués, però sense que l'anhelat gol arribés. Primer ho van intentar Prado, Via i Andreu a la primera part, però els seus xuts van ensopegar amb el pal i amb el porter. I a la segona, amb la mateixa fortuna, ho va provar Moha. Malgrat això, els banyolins fan bo el punt i es col·loquen quinzens amb 27 punts.