El central francès Samuel Umtiti va entrar ahir a la rutina de la feina dels seus companys, en un entrenament en el qual tant el central Gerard Piqué com el porter Neto ja han treballat sense problema, i apunten a obtenir l'alta en breu, fins i tot per al partit de demà, en què el Barcelona rebrà el Getafe.

A més, el Barcelona va informar ahir que després de perdre's dimecres la sessió per una amigdalitis, el lateral portuguès Nelson Semedo havia tornat al camp d'entrenament, encara que va treballar a un altre ritme. Es van afegir a la feina a la Ciutat Esportiva els joves Morer, Araujo, Akieme, Riqui Puig, Saverio, Rey Manaj i Ansu Fati.

D'altra banda, el davanter francès Ousmane Dembélé ja és a Barcelona després d'haver-se operat a Finlàndia, en haver patit un trencament complet del tendó proximal de la cama dreta, que li va reparar el cirurgià Sakari Orava, qui ja el va intervenir fa tres anys del mateix problema, però a la cama esquerra. El club està recollint informació sobre el període de baixa del jugador, estipulada en mig any, per rebre el vistiplau per poder fitxar un substitut del francès.