El passat dissabte 8 de febrer, la secció de creuer del Club Nàutic l'Escala es tornava a reunir per celebrar la segona Trobada de Velers d'aquest 2020. La cita, que va comptar amb la participació de fins a vuit tripulacions i una vintena de navegants, va començar amb el ja clàssic esmorzar i la reunió de patrons.

Navegada amb vent suau

Ja a l'aigua, els participants van completar un recorregut costaner que els va dur fins a la Punta Montgó i Empúries abans de retornar al port. El vent, una marinada molt suau que apenes va fregar els sis nusos va acompanyar als aficionats a la vela de creuer de l'Escala en la seva travessa, que s'iniciava a les 12:20 hores.

Van gaudir, doncs, d'una navegada tranquil·la pel Mar d'Empúries que finalitzava en primer lloc en temps real el Cresques, el Dufour 35 Clàssic tripulat pels abonats a l'Àrea Esportiva del Club Nàutic l'Escala. El segon i tercer lloc del dia van ser per al Hoodoo (Sun Dream Q) de Michel Ibañez i el Poma (Bénéteau First 31.7) de Pere Sala. La jornada acabava, però, més tard, amb un dinar on els participants van poder compartir els millors moments del dia.

Classificacions amb pocs canvis

Amb la seva victòria, el Cresques es manté a la tercera plaça de la general de la categoria Rally 1 i retalla punts respecte als dos primers. El Furri (Dufour 40 Performance) de Ramon Almata continua essent, però, el líder i el segueix el Poma.

El Rasca de Gaietà López (Bénéteau First 26 Q) conserva el primer lloc de la divisió Rally 2, mentre que la classificació Regata es manté sense canvis ja que els J70 que la integren no van poder navegar aquest cap de setmana. El J70 2 continua, doncs al capdavant de la flota.