Arnau Ortiz i el Peralada han arribat a un acord per allargar la seva relació fins al 2022, materialitzant la primera renovació de la plantilla després de segellar la continuïtat del tècnic Albert Carbó aquesta mateixa setmana. Així doncs, els xampanyers lliguen en curt al jove Ortiz que ha brillat com una de les revelacions de la temporada dels peraladencs, consolidant-se en el seu debut a Tercera Divisió.

Amb només divuit anys, encara en edat juvenil, Arnau Ortiz va arribar procedent del juvenil de la Unió Esportiva Figueres aquest estiu de la mà de Carbó. I és que el tècnic, que va coincidir amb el jugador a Vilatenim, ha mostrat confiança en el potencial d'Ortiz des del primer moment, on el jove talent suma 782 minuts en lliga, amb vuit titularitats i deu suplències.

De moment, Ortiz suma dos gols aquest curs amb la samarreta blanc-i-verda, on destaca la seva primera diana a Vilatenim per posar l'empat en el derbi davant el Figueres (1-1) i, una setmana després, al Municipal de Peralada davant el Cerdanyola (3-3).

Després d'assegurar-se la continuïtat del tècnic Albert Carbó per a dues temporades més, des de la direcció esportiva encapçalada per Nitus Santos s'està treballant en paral·lel per confeccionar la plantilla del curs vinent i, previsiblement, el club podria anunciar més renovacions del bloc peraladenc pròximament.