El proper diumenge 16 de febrer tindrà lloc el IV Descens pels Canals d'Empuriabrava, organitzat per l'Ajuntament de Castelló i el Xon's Rem Empuriabrava, que hi prendrà part amb els seus dos equips de veterans, el femení i el masculí. El conjunt femení, capitanejat per Carles Fàbrega i amb un any ja d'experiència, afronta aquesta cita esportiva a casa amb ganes de consolidar les bones sensacions obtingudes en la temporada passada i millorar-ne els resultats (un tercer lloc a la lliga i al campionat de Catalunya de llagut i una segona posició en la recent lliga de llarga distància, disputada entre el novembre i el desembre passats).

Pel que fa al quadre masculí, després d'un any entrenant com a equip d'oci, ha decidit fer el pas a la competició, i aquest descens suposa la seva estrena. Aquesta nova formació de remers, que s'està consolidant i ja té una bona projecció, està entrenat per Laura Medina, i té com a objectiu continuar preparant-se per participar en la lliga de llaüt i fer un bon paper al campionat de Catalunya, al mes de maig, a Banyoles.

En el descens també s'hi podran veure els nens i nenes de l'escola de rem i altres formacions de la modalitat d'oci del club.

La prova és una de les més esperades pels diferents clubs de rem del panorama català, gràcies al seu entorn privilegiat, i se celebrarà de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia. Sortirà del llac de Sant Maurici i la línia de meta estarà situada al Poblat Típic.