El Llagostera rep aquest migdia (12 h) la visita de l'Atlètic Llevant amb l'objectiu de sortir de la mala ratxa en la qual està submergit l'equip entrenat per Oriol Alsina. El conjunt del Gironès ha sumat 3 punts -en tres empats- dels últims 18 en joc, i no coneix la victòria des del 14 de desembre, quan va aconseguir superar l'Olot en el derbi gironí de Segona Divisió B (1-0). «El que volem és guanyar com més aviat millor per trencar aquesta dinàmica», afirmava Oriol Alsina, que també també explicava que «necessitem competir molt bé per treure un resultat positiu. Serà clau ser molt contundents a les àrees».

També és cert que els blaugrana fa vuit partits consecutius que no punxen com a locals i és que «jugem a casa, on ens sentim molt forts», declarava Alsina, qui no podrà comptar amb Cobos per al partit d'avui, a més dels lesionats de llarga durada com són Bigas, Pitu i Maymi.

A més, el tècnic d'Arenys de Mar no es refia del filial granota. Els valencians són un rival directe, situat només un punt per sota del Llagostera en la classificació que té un gran domini de la posessió de pilota i un gran potencial golejador en el mig del camp.

De fet, 15 dels 23 gols de l'Atlètic Llevant els han fet migcampistes. «L'Atlètic Llevant és un rival que ha anat de menys a més al llarg de la temporada. És un equip amb molta mentalitat, que treballa moltíssim i amb jugadors de qualitat amb una bona arribada, tant de primera com de segona línia», advertia Alsina ahir en la prèvia del partit d'aquest matí.