El Salt Gimnàstic Club va aconseguir una meritòria quarta posició en la segona jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina celebrada a Sevilla. Les saltenques van fer una puntuació general de 188.100 punts sense comptar amb Marina González, lesionada, mentre que Laura Bechdejú no va realitzar la prova de barra. La directora tècnica, Montse Hugas, declarava estar «molt contenta perquè hem aconseguit aquest resultat amb noies de la casa, davant gent que compta amb fitxatges internacionals».

Les guanyadores de la jornada d'ahir van ser el Club Gimnàstica Esplugues, mentre que el Xelska de Mallorca i el Club Gimnàstica EGIBA van completar el podi.

Hugas espera que González i Bechdejú estiguin en plena forma per a la tercera i definitiva jornada, que se celebrarà a Granollers entre el 3 i el 5 d'abril. Un podi de les saltenques en aquesta última jornada certificaria la classificació de cara a les fases finals per poder revalidar el títol aconseguit l'any passat.

D'altra banda, el conjunt saltenc de segona divisió va acabar en cinquena posició amb un total de 168.098 punts. Les vencedores van ser les gimnastes de Vilassar de Mar.