La Federació Catalana de Patinatge va tornar a posar a la venda dijous les entrades pel Campionat Territorial de Girona de grups de xou, que se celebrarà el diumenge 16 de febrer a Granollers. La inundació de Fontajau va fer inviable que la competició, que dona el tret de sortida a la temporada, es pogués celebrar com estava previst a Girona el passat dia 2. Després d'estudiar les alternatives es va triar l'opció de traslladar-ho a Granollers, la localitat més propera que oferia un pavelló amb una capacitat superior a les 5.000 persones. La Federació compta omplir-lo.

Les persones que ja havien comprat la seva entrada per anar a Fontajau han sigut recol·locades. Des de dijous, a través de la plataforma Koobin, es poden adquirir localitats al preu d'entre 9 i 11 euros en funció de la ubicació.

D'altra banda, la Federació ja ha fet el sorteig de l'ordre de sortida. La competició de grups grans serà la que tancarà el campionat a partir de les 19.25. El CPA Girona, que l'any passat va guanyar tots els títols possibles, serà l'últim d'actuar estrenant el disc Ella.