El Base Roses va retrobar-se amb el triomf davant el Bàscara (1-3) gairebé cinc mesos després. Precisament, els rosincs sumen tot just la segona victòria de la temporada, novament, davant un Bàscara que van superar a la primera volta (2-1) i completament minvat per les nombroses baixes de l'equip. I és que no només les lesions han afectat la plantilla, sinó que les baixes per sanció del killer Nico Ortega i Adil Amzieb van deixar en quadre el Bàscara, una jornada més, que va convocar jugadors de la base per completar la convocatòria. Un esforç que no va servir per evitar la derrota.

Solonenko va obrir el marcador a favor del Base (19') i els locals van trobar l'empat, ja en la represa, gràcies al gol d'Espinosa (57'). Finalment, dos penals aturats pel rosinc David Pedro i els gols de Cano (73') i Solonenko (90') van segellar el triomf a favor del Base, cinc mesos després.

Els costaners esperen prolongar el resultat davant el Cadaqués, dissabte (15.45 h), i el Bàscara recupera efectius per visitar el Bisbalenc, diumenge (16 h).

Bena, incorporació de luxe per a l'AE Roses de Ramon Pérez

Benaissa Zoubai Bena va debutar aquest cap de setmana amb l'AE Roses en la victòria davant el Vila-sacra (0-2). Després de començar la temporada amb el Banyoles a Tercera Divisió, el rosinc va tornar a La Jonquera a Primera Catalana i obre la seva tercera etapa aquest curs amb els de Pérez.

El Portbou ensopega al camp del Bellcaire

Els homes de José García van sumar la derrota a domicili davant el Bellcaire (3-1), en un duel on els baixempordanesos van anar per davant en el marcador, una derrota que despenja el Portbou de la lluita per l'ascens.

El Cistella segueix en ratxa i suma el triomf davant el Cadaqués

Els cistellencs continuen sumant punts per mantenir-se en la zona noble de la taula. Aquest cap de setmana, els de Casanova van superar el Cadaqués (2-0) gràcies als gols de Sergi Torrecabota (42’) i Ivan Blanco (89’) per sumar vuit punts de dotze possibles en aquest any 2020.

El Vilamalla suma el triomf a Sant Pere Pescador

Els de Narcís Barquero van sumar tres punts fonamentals davant el Sant Pere (1-2) per no despenjar-se de la lluita per a la salvació. Èric Díaz (16’) i Orlando Cabrera (22’) van posar per davant el Vilamalla i Sarr va retallar la distància (30’), un gol insuficient per evitar la segona derrota seguida dels de Carlos Santiago.