El ciclista alabés Mikel Landa va ser un dels dos ciclistes atropellats ahir a Zigoitia (Álaba) per un conductor que es va donar a la fuga i posteriorment va ser arrestat per la Ertzaintza. El ciclista basc va assenyalar que les primeres proves confirmen que «tot està bé» i espera «en els pròxims dies tornar als entrenaments».

Agents de la policia van detenir ahir a la tarda el conductor d'un turisme després d'atropellar Landa i un company seu en la carretera N-622 en el seu pas per Zigoitia (Álaba) i donar-se a la fuga. L'accident es va produir a la una i quart del migidia quan els dos ciclistes circulaven per l'autovia N-622 en el seu pas per Zigoitia sentit Bilbao.

Mikel Landa, actual membre de l'equip Bahrain McLaran després d'haver abandonat Movistar a final de la temporada passada, va publicar una foto a l'hospital de Santiago de Vitòria en la qual assenyalava que durant un entrenament amb un amic seu, un cotxe els «havia embestit per darrere i es va donar a la fuga». Després d'afirmar que es trobava en bon estat, també va mostar la seva confiança per tornar en els entrenaments «en els pròxims dies».